AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ve yeni arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski ve yeni arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski ve yeni arkadaşlarını görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ve yeni arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında eski ve yeni arkadaşlarını görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeni evi satıp eski ev almak imkânsızı başaracağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilini görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek çocuklar gibi şen olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir