AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını görmek

Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını görmek

Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını görmek kafa dağıtacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni sınıf arkadaşını görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşlarını görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla kavga etmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına inanılır.

Kahve falında sınıftaki erkek arkadaşını görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir