AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmana taşınmak

Kahve falında apartmana taşınmak

Kahve falında apartmana taşınmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dinç kalacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmana taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Kahve falında apartman dairesine taşınmak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında apartmana taşınmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni apartmana taşınmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak pişman olacağı şeyler yapacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman kapısı görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartman yıkamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında güzel bir apartman görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yanan apartman görmek bol muhabbette olacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir