AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeye bağırmak

Kahve falında yengeye bağırmak

Kahve falında yengeye bağırmak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, makamını kaybedeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bereketli bir döneme girileceğine, günahlarına tövbe edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeye bağırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında yengeye bağırmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yengesini görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yeni mallara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yengesini hamile görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yengeyle kavga etmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, insanlar tarafından tanınacağına inanılır.

Kahve falında abi yenge görmek mutluluğunun daim olacağına, hayırlı bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yengesini öpmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, başa iş açacağına rivayet eder.

Kahve falında eski yengeyi görmek aşık olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengesinin öldüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir