AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen yenge görmek

Kahve falında ölen yenge görmek

Kahve falında ölen yenge görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen yenge gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş yengeyi görmek parasal durumun düzeltileceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen yenge görmek ev içinde mutluluğun artacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Kahve falında yengesini dövmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında yengemi ağlarken görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, dertlerin bölüşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen yengeyi görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Kahve falında yengemle kavga etmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kafasının boşalacağına delalettir.

Kahve falında dayı ve yenge görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir