AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru yengeç görmek

Kahve falında yavru yengeç görmek

Kahve falında yavru yengeç görmek istediği noktalara ulaşacağına, karşılığını bulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, adını işiyle duyuracağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru yengeç gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Kahve falında yengeç yavrusu görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru yengeç görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu yengeç görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hayatının alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek dinini yaşayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi yengeç görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında yengeçler görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç beslemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir