AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman yengeç görmek

Kahve falında kocaman yengeç görmek

Kahve falında kocaman yengeç görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işarettir.

Kahve falında kocaman yengeç gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Kahve falında kocaman yengeç görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengeç yumurtası görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yengeç akrep görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet eder.

Kahve falında çok sayıda yengeç görmek yüzünün güleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde yengeç görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yengeçler görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, çok daha iyi günler göreceğine delalettir.

Kahve falında uçan yengeç görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette yengeç görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir