AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç beslemek

Kahve falında yengeç beslemek

Kahve falında yengeç beslemek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulur.

Kahve falında yengeç beslemek gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Kahve falında yengeç beslemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengeç eti yemek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında yengeç kıskacı görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evinde yengeç görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulur.

Kahve falında mavi yengeç görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yengeç görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yengeç görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü yengeç görmek güzel ameller işleyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir