AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağazada çalışmak

Kahve falında mağazada çalışmak

Kahve falında mağazada çalışmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, geniş bir ev satın alacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında mağazada çalışmak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Kahve falında mağazada çalışmak bir uzmana başvurulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni açılan mağaza görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek mağazası görmek müşterilerinin çoğalacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında alışveriş mağazası görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kazanç kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takı mağazası görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında mağaza işletmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında mağazada alışveriş yapmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz mağazası görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir