AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek sırasına girmek

Kahve falında yemek sırasına girmek

Kahve falında yemek sırasına girmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, işlerin canlanacağına, kederlerinin son bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek sırasına girmek gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Kahve falında yemek sırasına girmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevdiği birine hediye alacağına delalet eder.

Kahve falında okulda sıraya girmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık sıraya girmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta sıraya girmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıraya girmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yemek sırası görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede sıra beklemek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sıraya oturmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir