AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda sıraya girmek

Kahve falında okulda sıraya girmek

Kahve falında okulda sıraya girmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında okulda sıraya girmek gördüyseniz:

  • Maden bir problem beklentiniz veya elinizde somut bir sorununuz var.

Kahve falında okulda sıraya girmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul sırasına oturmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul sırası taşımak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında okulda sıra olmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında okul sırası görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul sırasına görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık sıraya girmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sıraya girmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir