AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıraya oturmak

Kahve falında sıraya oturmak

Kahve falında sıraya oturmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, Tövbe Edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında sıraya oturmak gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Kahve falında okul sırasına oturmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıraya oturmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet sırası görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıralanmış odun görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta sıraya girmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında doktorda sıra beklemek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bankada sıra beklemek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine delalettir.

Kahve falında berberde sıra beklemek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, en çetin zorlukların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir