AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık sıraya girmek

Kahve falında kalabalık sıraya girmek

Kahve falında kalabalık sıraya girmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sıraya girmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Kahve falında kalabalık sıraya girmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalıkta sıraya girmek işinde terfi alacağına, sıkıntının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında okulda sıraya girmek kişinin geri planda kalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yemek sırasına girmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında sıraya girmek büyük mutluluklar yaşayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede sıra beklemek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zenginliğe delalet eder.

Kahve falında sınıfta sıra görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında sıra masa görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir