AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıraya girmek

Kahve falında sıraya girmek

Kahve falında sıraya girmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, prestij kazanılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sıraya girmek gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Kahve falında okulda sıraya girmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta sıraya girmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında sıraya girmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sıraya girmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında yemek sırasına girmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıralı altın görmek sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında sıraya dizilmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sıra taşımak iyi bir patron olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir