AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede abdest almak

Kahve falında bahçede abdest almak

Kahve falında bahçede abdest almak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, depresyona gireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Kahve falında bahçede abdest almak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının büyük abdest yaptığını görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında banyo yapmak ve abdest almak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına yaptığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gusül abdesti aldığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük abdestine basmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında ırmaktan abdest almak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ojeli abdest almak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir