AnaSayfa / Genel / Kahve falında ojeli abdest almak

Kahve falında ojeli abdest almak

Kahve falında ojeli abdest almak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, şifa bulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında ojeli abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında ojeli abdest almak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz oje görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarına oje sürmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında birine oje sürmek eksiği kendinde bulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı oje çıkarmak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı oje almak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ojeli erkek görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında parmaklara oje sürmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir