AnaSayfa / Genel / Kahve falında yem yiyen tavuk görmek

Kahve falında yem yiyen tavuk görmek

Kahve falında yem yiyen tavuk görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yem yiyen tavuk gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında yem yiyen tavuk görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tavuğa yem vermek ruhen rahatlığa erileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tavuklar yem vermek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yemi görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk yem vermek zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuklara yem vermek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk yememek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinlere yem vermek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, eğleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir