AnaSayfa / Genel / Kahve falında yellenme sesi duymak

Kahve falında yellenme sesi duymak

Kahve falında yellenme sesi duymak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yellenme sesi duymak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yellenme sesi duymak zor durumlara düşüleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında sesli yellenmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yellenmek duymak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istemeden yellenmek işlerin de hafifleyeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında camide yellenmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yanında yellenmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Kahve falında tuvalette yellenmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yel değirmeni görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir