AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu görmek

Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu görmek

Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, heveslerinin de azalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yeğenini görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğenini kaybetmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeğenimi hasta görmek iyiliğe kavuşacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet eder.

Kahve falında yeğeni ağlarken görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Kahve falında yeğeninin ağladığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, işlerinden de geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeğenle kavga etmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğen öldüğünü görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir