AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenle kavga etmek

Kahve falında yeğenle kavga etmek

Kahve falında yeğenle kavga etmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, canın sıkılacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeğenle kavga etmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında yeğenle kavga etmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yeğen görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yeğenimi görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yeğenini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işarettir.

Kahve falında yeğenini öpmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Kahve falında yeğene sarılmak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında yeğen kaybetmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ele geçen kazancın azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeğenimi hasta görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir