AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenimi hasta görmek

Kahve falında yeğenimi hasta görmek

Kahve falında yeğenimi hasta görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kötü günlerin geride kalacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına inanılır.

Kahve falında yeğenimi hasta gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Kahve falında yeğenini hasta görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeğeni hasta görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yeğenimi hasta görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işarettir.

Kahve falında yeğeni ağlarken görmek bir koyduğu işten üç alacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeğeninin görmek üzüntülerin sevince döneceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yeğen kaybetmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında yeğen emzirmek örnek insan olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yeğen görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir