Kahve falında yeğeni ağlarken görmek

Kahve falında yeğeni ağlarken görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, daha sık bir araya geleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeğeni ağlarken gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında yeğeni ağlarken görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, herkesin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, günahların da affolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeğene sarılmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş yeğen görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında yeğeni ölmüş görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yeğenini hasta görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğenimi görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yeğenini görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir