AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenini kaybetmek

Kahve falında yeğenini kaybetmek

Kahve falında yeğenini kaybetmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, rütbe alacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şanssızlık yaşanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğenini kaybetmek gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında yeğeni kaybetmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına inanılır.

Kahve falında yeğenini kaybetmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeğen kaybetmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeğeninin ağladığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yeğen görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeğeni öpmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeğenini sevmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeğeninin öldüğünü duymak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir