AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenimin evlendiğini görmek

Kahve falında yeğenimin evlendiğini görmek

Kahve falında yeğenimin evlendiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğenimin evlendiğini gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Kahve falında yeğenin evlendiğini görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeğenimin evlendiğini görmek onu yalnız bırakmayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeğenle evlenmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeğeninin evlendiğini görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeğeniyle evlenmek parasını ve malını kaybedeceğine, geleceğine inanılır.

Kahve falında yeğeni emzirmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeğenini öpmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yol alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir