AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla ve yeğen görmek

Kahve falında abla ve yeğen görmek

Kahve falında abla ve yeğen görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mal mülk kazanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, evlat sahibi olunacağına, çaresizleşeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında abla ve yeğen gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında abla yeğen görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında abla ve yeğen görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yeğenle evlenmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeğeniyle evlenmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yeğenine kızmak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek yeğeni olduğunu görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğeni öpmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir