AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yeğeni görmek

Kahve falında tatlı yeğeni görmek

Kahve falında tatlı yeğeni görmek hayal kırıklığına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, anne baba duası alınacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı yeğeni gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında tatlı yeğeni görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeğeninin düştüğünü görmek elinin darlığa düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeğen emzirmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeğenlerimi görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğenini gelinlikle görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker yeğen görmek kişinin can derdine düşeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğen kaybetmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş yeğen görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir