AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yeğen görmek

Kahve falında küçük yeğen görmek

Kahve falında küçük yeğen görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yokluk içine gireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yeğen gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küçük yeğen görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeğeninin öldüğünü görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına inanılır.

Kahve falında yeğenle kavga etmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında yeğen öpmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeğeninin kaçırıldığını görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerinizin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında doğmamış yeğenini görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeğenini gelinlikle görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir