AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğen kaybetmek

Kahve falında yeğen kaybetmek

Kahve falında yeğen kaybetmek dik durmaya çalışacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, makamının ve ününün artacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeğen kaybetmek gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Kahve falında yeğeni kaybetmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeğen kaybetmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeğenini kaybetmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeğenle öpüşmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yeğenimi hasta görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Kahve falında yeğeni görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yeğenini hasta görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir