AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediz bebek görmek

Kahve falında yediz bebek görmek

Kahve falında yediz bebek görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yediz bebek gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Kahve falında yediz bebek doğurmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yediz erkek bebek görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında yediz bebek görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yediz görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Kahve falında yediz doğurduğunu görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, barış için adım atacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin burnunu temizlemek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir