AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediz doğurduğunu görmek

Kahve falında yediz doğurduğunu görmek

Kahve falında yediz doğurduğunu görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yediz doğurduğunu gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında yediz doğurduğunu görmek fal sahibinin içine kapanacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Kahve falında yediz bebek doğurmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, istediği başarıyı göstereceğine işarettir.

Kahve falında yediz erkek bebek görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yediz görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında yediz bebek görmek iyi şeyler yaşayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin doğurması görmek tövbe etmeden vefata, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tombul bebek doğurmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında at doğurmasını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir