AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediz bebek doğurmak

Kahve falında yediz bebek doğurmak

Kahve falında yediz bebek doğurmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında yediz bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişiklik arkadaşlarınızın veya ailenizin sizin kadar keyif almayacağı maceralara atılmanıza neden olabilir.

Kahve falında yediz bebek doğurmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Kahve falında yediz doğurduğunu görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yediz erkek bebek görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yediz bebek görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yediz görmek verimin kaçacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurup emzirmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek ikiz bebek doğurmak kendini bunu başaracağına, haklılığının anlaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir