AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Kahve falında kucağında yeni doğmuş bebek görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak büyük ve başarılı adımlar atacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucağa almak kazancının tükenmeyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, halinin iyi olduğuna işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim vermek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir