AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedinci kata çıkmak

Kahve falında yedinci kata çıkmak

Kahve falında yedinci kata çıkmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, işinden ekmeğinden olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yedinci kata çıkmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında yedinci kata çıkmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında üst katlara çıkmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancın düşeceğine yorulur.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve kat çıkmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en üst kata çıkmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst kata çıkmak geniş bir ev satın alacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir