AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kat çıkmak

Kahve falında eve kat çıkmak

Kahve falında eve kat çıkmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında eve kat çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında eve kat çıkmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yedinci kata çıkmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı kata çıkmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında üst katlara çıkmak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında en üst kata çıkmak güven kaybına uğrayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında üst kata çıkmak kazancın daha da arttırılacağına, aileye büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kata çıkmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir