AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoya kusmak

Kahve falında banyoya kusmak

Kahve falında banyoya kusmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoya kusmak gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında banyoya kusmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında sümük kusmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede kusmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret eder.

Kahve falında ip kusmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kusmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorlukla kusmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında öpüştükten sonra kusmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli kusmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir