AnaSayfa / Genel / Kahve falında ye il zeytin görmek

Kahve falında ye il zeytin görmek

Kahve falında ye il zeytin görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında ye il zeytin gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Kahve falında ye il zeytin görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, büyük paralara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kars ilini görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bir ili görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında il müdürünü görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ili kiye girmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma tabir olunur.

Kahve falında bir il görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir