AnaSayfa / Genel / Kahve falında kars ilini görmek

Kahve falında kars ilini görmek

Kahve falında kars ilini görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, varlıklı kimse olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kederinin dağılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kars ilini gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Kahve falında kars ilini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Kahve falında il dışına çıkmak kazancını arttıracağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında bir ili görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ye il biber görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilizyon yapmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Kahve falında ili kiye girmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, harama göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilizyonist görmek hastalıklarının biteceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka il görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir