AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi yazma görmek

Kahve falında kahverengi yazma görmek

Kahve falında kahverengi yazma görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, verimin kaçacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi yazma gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında kahverengi yazma görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında renkli yazmalar görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında yazma görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye yazma almak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yazma dikmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazma istemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kazancında artış olacağına işaret eder.

Kahve falında okuma yazma öğretmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yazmayan kalem görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir