AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma dağıtmak

Kahve falında yazma dağıtmak

Kahve falında yazma dağıtmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma dağıtmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yazma dağıtmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Kahve falında yazma hediye vermek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında pembe yazma görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık yazma görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet eder.

Kahve falında hediye yazma almak sevgi ve hürmet göreceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalettir.

Kahve falında büyük yazma görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yazma kenarı yapmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yazma takmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir