AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma istemek

Kahve falında yazma istemek

Kahve falında yazma istemek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazma istemek gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında yazma istemek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma örtmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, darda kalacağına delalet eder.

Kahve falında hediye yazma almak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında başında yazma görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yazma takmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı yazma örtmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yazma takmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazma bağlamak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir