AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye yazma almak

Kahve falında hediye yazma almak

Kahve falında hediye yazma almak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, mevkilerinin yüksek olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında hediye yazma almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Kahve falında hediye yazma almak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yazma hediye vermek yeni bir ilişkiye başlamaya, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma hediye etmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında yazma hediye almak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında oyalı yazma örtmek kişinin elindekilerinden de olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne oyalı yazma görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi yazma görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazma takmak uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir