AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurandan bir sayfa görmek

Kahve falında kurandan bir sayfa görmek

Kahve falında kurandan bir sayfa görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, başka alanlara yöneleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurandan bir sayfa gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık kuran sayfası görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuran sayfalarını yırtık görmek işinde başarılı olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran sayfaları görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran sayfası görmek her geçen gün başarılarının artacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim sayfaları görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir