AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazı yazanı görmek

Kahve falında yazı yazanı görmek

Kahve falında yazı yazanı görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında yazı yazanı gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Kahve falında yazı yazan görmek temize çıkacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazı yazan birini görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yazı yazamadığını görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazı yazanı görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında yaz olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalet eder.

Kahve falında yaz görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yazlık ayakkabı görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazi tura atmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir