AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazili kağit almak

Kahve falında yazili kağit almak

Kahve falında yazili kağit almak yani babasına benzeyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, afiyette ve keyifte olacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yazili kağit almak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken ani karar almamaya özen gösterin.

Kahve falında yazili kağit almak ekmeğinin kesilmeyeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında itilip kakılmak sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işarettir.

Kahve falında yazlık almak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yazili sinava girmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yaz günü görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir