AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazlık yerde olmak

Kahve falında yazlık yerde olmak

Kahve falında yazlık yerde olmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yazlık yerde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Kahve falında yazlık yerde olmak sürekli bağırıp çağıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında yazlık kıyafet görmek önünün açılacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine inanılır.

Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında yazili kağit almak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazı yazan birini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yazlık ayakkabı görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alinda yazi görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazı yazanı görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, onu borçtan kurtaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir