AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazlık ayakkabı almak

Kahve falında yazlık ayakkabı almak

Kahve falında yazlık ayakkabı almak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kem gözlere gelineceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, bol muhabbette kalacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, ilerleyemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazlık ayakkabı görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yazlık ayakkabı görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında yazı yazan birini görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yazlık eve gitmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yazlık almak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında isim yazan altın kolye görmek hayatının güzelleşeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında yazlık ev satın almak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir