AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde yaz gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yaz ve kış görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek sevdiklerini de koruyacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kış mevsiminde denize girmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine yorulur.

Kahve falında kış mevsiminde kiraz görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kış mevsimi görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sayılacağına ve sevileceğine inanılır.

Kahve falında yaz mevsimini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir