AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz meyveleri görmek

Kahve falında yaz meyveleri görmek

Kahve falında yaz meyveleri görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaz meyveleri gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yaz meyveleri görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yaz meyvesi görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yazlık ayakkabı görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yazili sinava girmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle yazismak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yazı yazan birini görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında yazlık ayakkabı görmek sağlığına kavuşacağına, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışın yaz görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işinden geri kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir