AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazili dua görmek

Kahve falında yazili dua görmek

Kahve falında yazili dua görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Kahve falında yazili dua gördüyseniz:

  • Finansial kaynaklarınızı idareli kullanısanız zorlukları çok fazla hissetmezsiniz.

Kahve falında yazili dua görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, maneviyata yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında yazlık ayakkabı görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yazili kağit almak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yazili isim görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yazili sinava girmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaz olduğunu görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir