AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz günü görmek

Kahve falında yaz günü görmek

Kahve falında yaz günü görmek mali olarak küçüleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, insanlarla arasının açılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaz günü gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında yaz günü görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet eder.

Kahve falında yaz günü kar görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yazlık terlik görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaz meyvesi görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle yazismak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir